FK ROJEK Kostelec nad Orlicí
Sobota
7. 10. (16:00)
2
:
0
0
:
0
TJ Sokol Třebeš B
vs.

V sobotu jsme k dalšímu utkání zajížděli do Kostelce nad Orlicí. V sestavě jsme postrádali čtyři hráče, ale i tak jsme sestavili silný tým, který na širokém hřišti pomýšlel na nějaký ten bodík.

Domácí nás od první minuty zatlačili před naše vápno a vytvořili si pár šancí, které odvrátil Hofman nebo obrana dirigovaná Farkym.

Postupně jsme hru vyrovnali a začali vystrkovat růžky a vytvořili si i menší šance.

Bohužel ve 40. minutě přišel nesmyslný zkrat Franty, který po odpískání faulu na něho, nakopl domácího hráče do břicha. Rozhodčí našeho hráče ocenil červenou kartou a nás poslal do deseti. Super!!!

Poločas jsme dohrali 0:0
Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že budeme hrát na brejky a zhustíme střed hřiště.

To se nám dařilo do 65. minuty, kdy nám propadl míč a domácí se dostali do vedení 1:0.

Náš tým se nevzdal a i v deseti jsme domácí začali přehrávat a vytvořili si pár standardních situací a dokonce i jednu šanci na vyrovnání. Bohužel se nepovedlo. Až do poslední minuty jsme sahali po bodu, když v 90. minutě si na trestný kop naběhl i náš brankář, bohužel na centr nikdo nedosáhl a domácí nás potrestali do prázdné branky na 2:0.

Před výkonem našeho týmu musím smeknout klobouček. Jsk makali jeden za druhého. Rozčarovaný jsem z chování našeho vyloučeného hráče Franty, které bude mít finanční dohru!!!