MFK Nové Město nad Metují
Sobota
26. 8. (17:00)
1
:
2
1
:
1
TJ Sokol Třebeš B
vs.

V sobotu jsme zajížděli na půdu Nového Města nad Metují. Na tento zápas jsme odjížděli v obměněné sestavě, když nám z ní vypadli hned čtyři hráči.

Před zápasem jsme hráče upozorňovali na velikost hřiště a zbytečné ztráty míče. Utkání jsme začali velmi dobře, když v 5. minutě Xavi vyslal po straně Zému, ten zvedl hlavu a před brankou našel Jakuba Frantu, který nás poslal do vedení 1:0. V 11. minutě měl náš tým ještě dva rohy, ale nic jsme z nich nevytvořili. To bylo z naší strany vše. To co se dělo zbytek poločasu tady nemůžu ani napsat. Katastrofa, zmar, úroveň okresního přeboru. Do toho jsme domácím ve 30. minutě darovali penaltu a bylo 1:1. Ve 36. minutě ještě Mates Franta potvrdil náš zmar, když před malým vápnem nedokázal dorazit vypadnutý míč z náruče domácího brankáře. Nevím co si naši hráči mysleli, možná že se domácí porazí sami, to fakt nevím. Poločas tedy 1:1.

V kabině si vzal slovo kapitán Vlk, kterého jsem hodně dlouho neslyšel takhle zvýšit hlas. Potom nás (mě a vedoucího týmu Plíšťu) pustil do kabiny, kde jsem hráčům z plných plic vysvětlil, že takhle hrát nebudeme. Udělala se jedna změna, když se na plac dostal navrátilec Jursík, který svým pohybem hru oživil.

V 55. minutě nás mohl poslat do vedení Zéma, který však ve vyložené šanci míjí branku. V 63. minutě máme trestný kop ze 35 metrů, který si postavil Téris a jeho dělovka skončila na břevně domácí branky. V 66. minutě ho napodobil Cilda, který vyslal zpoza vápna nepříjemnou jedovku, která se už ujala a tak vedeme 2:1. Domácím docházeli síly a náš tým začal zahazovat šance. V 82. minutě Holík, v 83. minutě Vlka vychytal brankář a pak v 90. minutě dvakrát Smíšek.

Naštěstí pro nás vezeme 3 body z venku. A příští týden máme doma Stěžery. Kde se nesmí opakovat především výkon z prvního poločasu.

Děkujeme opět cyklistům a dalším našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit.
Sportu zdar