2. 5. 2023

Čarodějnický turnaj mladších žákyň v Radimi u Kolína

V neděli 30.4.2023 se tým mladších žákyň Třebše zúčastnil čarodějnického turnaje v Radimi u Kolína. Celkem soupeřil s 5 dalšími týmy, mezi které patřily: Dukla Praha A, Dukla Praha B, MFK Trutnov, SK Slavoj Podolí a domácí AFK Podlipansko. Naše mladší žákyně nastupovaly v sestavě:

B: Ema Hromádková

O: Lucie Seifertová („C“), Lucie Schovánková („A“), Kristýna Bečková, Jiřina Karlíková

Z: Karolína Čechová, Viktorie Hamadová, Marie Vleťalová

Ú: Viktorii Chertova, Veronika Fleková

Tým pod taktovkou obranné dvojce Lucií Schovánkové a Seifertové vybojoval na turnaji „bednu“, překrásné 3. místo. Postupně se utkal se s níže uvedenými soupeři a vybojoval svojí hrou velmi solidní výsledky.

Na úvod naše mladší žákyně utkali s týmem Dukla Praha A, který porazili 1:0, šťastnou trefou v závěru, soupeřovu brankářku překonala Viky Hamadová. Naopak trochu smůly jsme si vybrali v zápase s MFK Trutnov, který vyrovnal na konečných 1:1 až v nastaveném čase, branku našeho týmu zařídila Lucka Schovánková. Další zápas se nám bohužel nevydařil a podlehli jsme domácímu AFK Podlipansku 3:1, přičemž jediný gól našeho týmu vsítila Veronika Fleková. Po obědové pauze jsme se utkali s pozdějším vítězem turnaje Dukla Praha B, kterému jsme bohužel podlehli 0:4. V závěrečném zápase „o všechno“, tedy o konečné 3. místo, byl našim soupeřem tým SK Slavoj Podolí, který jsme po tuhém boji a s vypětím všech sil, udolali 2:1. Branky zařídili: Karolína Čechová a Viktorii Chertova. Výhrou v závěrečném zápase si tým mladších žákyň zajistil překrásné 3. místo na turnaji.

Týmu mladších žákyň děkujeme za úspěšnou prezentaci Třebešského dívčího fotbalu v rámci cizího regionu a gratulujeme jim ke krásnému umístění.